Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 14g28kcal2.7g0g1.9g0g
Oliiviöljy 1g8.5kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen4.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore5.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g6.3g16kcal1g0.1g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal7.6g1.6g8.4g1g
Valittu annoskoko39g57kcal3.8g0.8g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.9g0.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g146kcal9.7g2g10.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158745