Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 12g14kcal2.5g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal5g1.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko39g16kcal2.5g0.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal1.3g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g42kcal6.4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907