Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g7.6g2.3kcal0.4g0.2g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton7.6g8.2kcal1.8g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, Kevyt11g5.3kcal0.4g0.5g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.8g11kcal0.9g0g0.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.4g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal8.8g1.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko39g36kcal4.4g0.9g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal2.2g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11.3g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555