Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%20g34kcal4g0g2g0g
Ranskankerma Valio5g14kcal0.1g0.2g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g4.2g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Pekoni Pirkka4.7g14kcal0.7g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g139kcal10g1g10.4g0.2g
Valittu annoskoko39g70kcal5g0.5g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.5g0.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g179kcal12.8g1.3g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161