Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g6.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.4g9kcal1g0g0.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.6g5.2kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.7g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal3.4g3.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko39g21kcal1.7g1.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.9g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4.4g4.4g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413