Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 4.6g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g14g10kcal0.7g1.7g0.1g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)13g10kcal2.3g0.1g0.1g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g6.1g5.9kcal1.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal8.6g6.6g1.6g0g
Valittu annoskoko39g36kcal4.3g3.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal2.2g1.7g0.4g0g
Arvot/100g100g93kcal11g8.4g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560