Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Munakoiso 8.2g1.8kcal0g0.3g0g0.2g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino2.7g9kcal0.3g1.8g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g39kcal1g6.2g0.6g1.8g
Valittu annoskoko39g20kcal0.5g3.1g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.3g1.6g0.2g0.5g
Arvot/100g100g50kcal1.3g7.9g0.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172210