Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g2.1g5.5kcal0.8g0g0.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g102kcal2g2.8g9g0.8g
Valittu annoskoko39g51kcal1g1.4g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal0.5g0.7g2.3g0.2g
Arvot/100g100g131kcal2.6g3.6g11.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499