Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)20g23kcal1.2g2.8g0.8g0.6g
Vesi7.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g8.3g11kcal1.8g0g0.4g0g
Kerma, ruoka 15% Flora1.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sinappi 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.9g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal6g5.8g4.2g1.2g
Valittu annoskoko39g43kcal3g2.9g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.5g1.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g110kcal7.7g7.4g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860