Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi12g15kcal0.4g3.9g0.1g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.1g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Margariini 80% keskiarvo3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Perunajauhot,rainbow7.8g25kcal0g6.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g225kcal3g37.4g7.6g0.4g
Valittu annoskoko39g113kcal1.5g18.7g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g56kcal0.8g9.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g289kcal3.8g47.9g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901