Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 21g27kcal4.5g0g1g0g
Valio Viola Mustapekka 100g4.8g22kcal0.6g0.3g2.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio10g6.2kcal0.1g0.4g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g124kcal10.4g1.6g8.6g0g
Valittu annoskoko39g62kcal5.2g0.8g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.6g0.4g2.2g0g
Arvot/100g100g159kcal13.3g2g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474