Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus17g5kcal0.3g0.8g0.1g0.5g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)17g19kcal3.9g0g0.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1g8.9kcal0g0g1g0g
Soijakastike 1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g89kcal10.4g1.8g4.4g1g
Valittu annoskoko39g44kcal5.2g0.9g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.6g0.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g113kcal13.3g2.3g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890