Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g11g54kcal0.8g5.8g3g0g
Hermesetas-jauhe0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.8g3kcal0.4g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g321kcal6.4g12.8g27.2g0.6g
Valittu annoskoko39g160kcal3.2g6.4g13.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g80kcal1.6g3.2g6.8g0.2g
Arvot/100g100g410kcal8.2g16.4g34.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038