Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g21g49kcal4.1g0g3.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.7g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.8g11kcal0.2g0.8g0.7g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4g14kcal1.2g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g172kcal12g6.2g11g1g
Valittu annoskoko39g86kcal6g3.1g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal3g1.6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g221kcal15.3g7.9g14.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308