Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai16g60kcal0.8g5.2g4.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarella light6.1g10kcal1.2g0g0.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow2g3.7kcal0g0.1g0.3g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g3.4g0.7kcal0g0.1g0g0.2g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl1.2g6.5kcal0.1g0g0.7g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g2g5.9kcal0.7g0g0.3g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g2g3.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal6g11.4g12.4g1.4g
Valittu annoskoko39g91kcal3g5.7g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.5g2.9g3.1g0.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.6g15.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787