Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.9g2.7kcal0g0.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g7.5g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parsa 30g4.6kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g28kcal1.2g3g1.2g1g
Valittu annoskoko39g14kcal0.6g1.5g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.3g0.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g35kcal1.5g3.8g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894