Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g10g27kcal0.4g3g1.5g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g5.8g10kcal1.4g0g0.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.8g6.9kcal0g0.2g0.7g0g
Pesto Rosso, Barilla1.9g6.4kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g1.9g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g119kcal5.2g8g7.2g1.4g
Valittu annoskoko39g60kcal2.6g4g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1.3g2g1.8g0.4g
Arvot/100g100g153kcal6.7g10.3g9.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058