Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 3.6g8.2kcal0.5g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 13g19kcal2.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal6g2.8g4g0.2g
Valittu annoskoko39g36kcal3g1.4g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.5g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.7g3.6g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258