Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka14g12kcal2.6g0g0.2g0g
Kevytmaito (Valio)12g5.5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly1.8g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 3.6g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g87kcal7.8g4.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko39g44kcal3.9g2.1g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2g1.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g112kcal9.9g5.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956