Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13g0.2g0.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2g15kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Hiiva 1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.1g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g238kcal5g30g10.4g1.4g
Valittu annoskoko39g119kcal2.5g15g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g59kcal1.3g7.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g305kcal6.4g38.5g13.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070