Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio18g12kcal1.8g0.8g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5.9g2.5kcal0.6g0g0g0g
Mansikka 15g6.9kcal0.1g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g43kcal5g4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko39g21kcal2.5g2g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1.3g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.1g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191