Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Hunaja 0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.6g17kcal1.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g123kcal7.8g3.2g8.6g0.6g
Valittu annoskoko39g61kcal3.9g1.6g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2g0.8g2.2g0.2g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318