Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g4.7g11kcal0.7g0.4g0.7g0g
Makaroni, tumma 3.7g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g71kcal3g9.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko39g35kcal1.5g4.7g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.8g2.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735