Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g12g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 7.9g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Herne 3.5g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 15g48kcal1.5g9.7g0.2g0.5g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g129kcal6.2g20.8g1.8g1.2g
Valittu annoskoko39g64kcal3.1g10.4g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal1.6g5.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.7g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844