Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 15g8.1kcal0.2g1.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.3g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g127kcal7.8g4.2g9g0.2g
Valittu annoskoko39g63kcal3.9g2.1g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2g1.1g2.3g0.1g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023