Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g19g6.5kcal0g1.4g0.1g0.3g
Puolukka 5.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Voi 4.8g35kcal0.1g0g3.9g0g
Mantelilastu (A la meira)4.8g29kcal1.1g0.3g2.6g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 4.8g19kcal0.1g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g183kcal2.6g13.4g13.2g0.8g
Valittu annoskoko39g91kcal1.3g6.7g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal0.7g3.4g3.3g0.2g
Arvot/100g100g233kcal3.3g17.1g16.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454