Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)11g77kcal0g0g8.5g0g
Vesi8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.2g63kcal0g0g7.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.4kcal1.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g295kcal2.2g1.4g31.4g0g
Valittu annoskoko39g147kcal1.1g0.7g15.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g74kcal0.6g0.4g7.9g0g
Arvot/100g100g377kcal2.8g1.8g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880