Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g7.1g53kcal0g0g5.8g0g
Sokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl6.2g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)14g44kcal2.4g7.7g0.4g1.8g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Marianne crush 150g5g21kcal0.1g4.3g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g305kcal6.6g37.2g14.2g3.8g
Valittu annoskoko39g153kcal3.3g18.6g7.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna20g76kcal1.7g9.3g3.6g1g
Arvot/100g100g389kcal8.4g47.4g18.1g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622