Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA20g37kcal4.1g0g2.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 5.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.1g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g121kcal9.4g3.6g7.4g0.6g
Valittu annoskoko39g60kcal4.7g1.8g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.4g0.9g1.9g0.2g
Arvot/100g100g155kcal12.1g4.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124