Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 11g19kcal1.9g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.4g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g18g6.3kcal0.3g1.2g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g117kcal5.6g2.8g9.2g1.2g
Valittu annoskoko39g59kcal2.8g1.4g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.4g0.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g150kcal7.2g3.6g11.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481