Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g6.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g5g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g5g4.5kcal0.3g0.7g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g42kcal3g4.2g1g0g
Valittu annoskoko39g21kcal1.5g2.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g1.1g0.3g0g
Arvot/100g100g53kcal3.8g5.3g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151