Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)22g70kcal2.2g13.8g0.5g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Ohrajauho 1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Siirappi, tumma2.2g7kcal0g1.6g0g0g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g272kcal7g48.6g4.4g7.2g
Valittu annoskoko39g136kcal3.5g24.3g2.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna20g68kcal1.8g12.2g1.1g1.8g
Arvot/100g100g348kcal9g62.1g5.6g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154