Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g7g28kcal0g7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta6.8g25kcal0.9g4.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g168kcal3.2g26.2g5.2g1g
Valittu annoskoko39g84kcal1.6g13.1g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal0.8g6.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g216kcal4.1g33.7g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210