Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.9g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 3.4g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu11g14kcal1.9g0.2g0.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti3.9g7.1kcal0.1g0.5g0.6g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g5.3g5.8kcal0.9g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P6.6g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g80kcal6.4g6g3.4g0.4g
Valittu annoskoko39g40kcal3.2g3g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.6g1.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.2g7.7g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852