Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5.9g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 15g4.1kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g32kcal2.8g1.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g16kcal1.4g0.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.7g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g41kcal3.6g2.1g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648