Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 15g5.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g51kcal0.4g10g0.2g1.2g
Valittu annoskoko39g26kcal0.2g5g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.1g2.5g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal0.5g12.8g0.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727