Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.6g11kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste6.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 8.2g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g40kcal3.2g3.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko39g20kcal1.6g1.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g51kcal4.1g4.1g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355