Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)3.3g10kcal0.4g2.1g0g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 16g21kcal3.4g0g0.8g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1.6g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.7g1.9kcal0.3g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti 8.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g90kcal8.8g6.4g2.6g1.4g
Valittu annoskoko39g45kcal4.4g3.2g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.2g1.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g115kcal11.3g8.2g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550