Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.1g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g5.8g11kcal1.4g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)8.3g5.8kcal1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g93kcal6.2g1.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko39g47kcal3.1g0.8g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.6g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g120kcal7.9g2.1g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769