Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 5.6g19kcal0.3g4.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.6g11kcal0.2g0.3g1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal1g9.2g2g0.2g
Valittu annoskoko39g30kcal0.5g4.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.3g2.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.3g11.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469