Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.1g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Hirvikäristys8.1g12kcal1.6g0g0.5g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.2g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g43kcal3.6g3.6g1g0.6g
Valittu annoskoko39g21kcal1.8g1.8g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.9g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.6g4.6g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799