Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 3.5g13kcal0.5g2g0.3g0.3g
Margariini 70%, keiju laktoositon 4.7g29kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g4.4g2.4kcal0.4g0.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.5g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 8.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g164kcal4g17.4g8.4g1g
Valittu annoskoko39g82kcal2g8.7g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1g4.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g211kcal5.1g22.3g10.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475