Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 5.5g17kcal1g2.7g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.5g2.5kcal0.3g0g1.4g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g53kcal4.2g5.4g3.8g1.2g
Valittu annoskoko39g27kcal2.1g2.7g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.1g1.4g1g0.3g
Arvot/100g100g68kcal5.4g6.9g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917