Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g6.5g6.2kcal1.2g0.1g0.1g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.9g0.5kcal0g0g0.1g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)5.7g10kcal0.1g0.3g1g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g42kcal2.6g0.8g3g0g
Valittu annoskoko39g21kcal1.3g0.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g54kcal3.3g1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102