Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g12g18kcal2g0g1.1g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g13g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g51kcal4.4g3.2g2.2g0g
Valittu annoskoko39g25kcal2.2g1.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.1g0.8g0.6g0g
Arvot/100g100g65kcal5.6g4.1g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902