Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
CousCous, keitetty 100g4.4g8kcal0.2g1.5g0.2g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%4.4g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.2g7.9kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal6.2g5.2g4.2g0.8g
Valittu annoskoko39g42kcal3.1g2.6g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.6g1.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g107kcal7.9g6.6g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338