Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl23g31kcal3g0.1g1.9g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.3g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl7.1g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g220kcal9.2g1.6g19.4g0g
Valittu annoskoko39g110kcal4.6g0.8g9.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal2.3g0.4g4.9g0g
Arvot/100g100g282kcal11.8g2.1g24.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765