Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g5.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g15kcal1.6g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko39g8kcal0.8g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g4kcal0.4g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g20kcal2.1g2.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167