Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g7.5g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Keittojuurekset, apetit3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vihreä papu, pitkä1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g12kcal1.4g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal3g3.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko39g20kcal1.5g1.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.8g4.1g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856