Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)3.8g4.6kcal0.1g1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2.4g5.4kcal0.3g0g0.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.4g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2.4g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g81kcal6.4g3.8g4g0.6g
Valittu annoskoko39g40kcal3.2g1.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.6g1g1g0.2g
Arvot/100g100g103kcal8.2g4.9g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736